Som anknutet ombud till Garantum Wealth Management blir ni som kund
  "En del av något större"

  Vad passar er bäst,
  Rådgivande förvaltning eller Diskretionär förvaltning?

   

  Suveränt för er skull, där ni som kund får en personlig rådgivare hos Inst Invest AB och samtidigt alltid tillgång till informationen och rådgivning via värdepapperdepå hos Garantum. Hos oss finns alla möjligheter att välja ur ett rikt utbud inom varje tillgångsslag.

  Genom att förvara fonderna, strukturerade produkter och aktierna hos Garantum skapas en struktur som ger bättre överblick, förenklad administration och en mer kostnadseffektiv förvaltningslösning. Det blir både enkelt, bekvämt och suveränt för Dig som kund.

  Dina behov är en helig utgångspunkt
  Dina behov ”tummar” vi aldrig på och de ligger alltid som grund i våra rådgivningsuppdrag. Tillsammans med vår egen analys av de finansiella marknaderna utgör de en stabil plattform till de placeringsråd som Du får av oss.

   Du som kund får tillgång till ett rikt och varierat utbud av strukturerade produkter, fonder och möjlighet att placera i nordiska enskilda aktier.

  Hos oss är goda råd lönsamma
  Privatpersoner, företag och andra kapitalägare får råd och stöd ifrån oss när de själva önskar. För oss är inga frågeställningar främmande.

  Varför skall Du bli kund hos Inst Invest AB?

  • Du blir en del av något större, dvs rådgivning från rådgivare hos Inst Invest AB och underliggande värdepappersdepå hos Garantum, Som ett anknutet ombud till Garantum förenas närhet till kunden och samtidigt trygghet att vara kund hos en större aktör då vi agerar under Garantum Wealth Management värdepapperstillstånd.

  • Valfrihet – Rådgivande förvaltning eller Diskretionär förvaltning! Det är du som väljer vad som passar bäst för dig?

  • Personlig rådgivare

  • Konkurrenskraftiga villkor
   
  Att Du som kund sedan får ett lättare liv är något Du får på köpet – vi underlättar din administration, förenklar fondbyten och ger alltid berörda personer tillgång till aktuella marknadsvärden på ett enkelt sätt.

   

  Villkor 

  Depå  
  Depåavgift (SEK): 0 kr
  Förvaringsavgift: 0 kr
  Rådgivningsarvode: Normalprissättning 1,25% per år (inkl. moms) erbjuder såväl Traditionell prissättning som Netto-lösningar
  Diskretionär förvaltning: Lägsta belopp 1 000 000 kr

   

  Kostnad

  Vill Du veta mera?

  Skicka gärna ett e-postmeddelande via denna länk:info@instinvest.se eller ring oss på
  0761-191010

  Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

  Jag förstår