Grundaren - Anders Nyman

  Anders Nyman har flera års erfarenhet av att arbeta med placeringsrådgivning mot både institutioner, företag och privatpersoner. Den samlade erfarenheten och nätverket av kontakter han har byggt upp under åren från olika befattningar på flera företag, är givetvis en av förutsättningarna till etableringen och idén bakom Inst Invest AB.

  Anders Nyman började sin finansiella bana på SEB`s bankkontor i Söderhamn. Som 23-åring flyttade han till Stockholm för att studera på Ekonomlinjen vid Stockholms Universitet. Han var en av initiativtagarna och tillhörde ledningsgruppen i Kvalitetsrådet vid Stockholms Universitet.

  Direkt efter studierna verkade han som fond- och försäkringsrådgivare vid SEB´s kontor i Solna centrum. Någon period senare var Anders Nyman med som en av grundarna till SkandiaBanken 1994 och var verksam i banken totalt fem år. Därefter tillträdde Anders Nyman som försäljningschef på Carlson Fonder och på Carlson Investment Management AB:s enhet för förmögna privatpersoner.

  Sedan hösten 2003 har Anders Nyman arbetat med institutionella kunder som affärsansvarig för HQ Fonder Stiftelseförvaltning och även som affärsansvarig för Stiftelser hos Sponsor Stiftelseförvaltning AB. Han kommer senast som kundansvarig för institutioner hos Catella Kapitalförvaltning.

  Anders Nyman är civilekonom vid Stockholms Universitet och har Diplom i Fond & Försäkringsutbildning vid IFU samt Rådgivarlicens via SwedSec Licens.

  Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

  Jag förstår